Да това е екстра,но можеш и да я махнеш от настройките.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Музика 166
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщениеДа това е екстра,но можеш и да я махнеш от настройките.
Comment
-
Първоначално публикувано от CHEFO666 Покажи съобщениеИмам питанка.Всички 166 ли са така???.....при ускорение ми се усилва музиката до определен момент...в смисъл...слушам си тихо музичка,почвам да ускорявам...и звукът от колоните се усилва .. луда работа.Skoda Superb II 2.0TDI Laurin&Klement EX-Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99 Edizione Sportiva EX-Volvo S80 2.5D Summum
EX-Alfa Romeo 33 1.3 Boxer
Comment
-
Оказа се че имам оригинален усилвателче имам DSP-функцията активна.След като влезеш в менюто има нещо като DSP active,Dyn.volume,Position и т.н.Нали няма вариянт да ми е активно тава меню пък да нямам усилвател?Наистина откакто купих тази кола и правя сравнение с JTD-то има разлика в качеството на музиката.Явно така си купих усилвател,но нищо ще го метна на дизеловата.
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobiuzunov Покажи съобщение
Оказа се че имам оригинален усилвателче имам DSP-функцията активна.След като влезеш в менюто има нещо като DSP active,Dyn.volume,Position и т.н.Нали няма вариянт да ми е активно тава меню пък да нямам усилвател?Наистина откакто купих тази кола и правя сравнение с JTD-то има разлика в качеството на музиката.Явно така си купих усилвател,но нищо ще го метна на дизеловата.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Така значи мистерията е разгадана и разбрах че имам оригинален усилвател,само че задните колони(тези на кората) са ALPINE а това ме озадачава и незнам дали предишния собственик е сменил оригиналните или не е имало усилвател и той е сложил заедно с тези колони?Колоните във вратите каква марка трябва да са?Мога ли да ги сменя с неща със същия ряазмер за по добро качество?П.С тези на задната кора иначе са обърнати с магнита нагоре,а тези във вратите нямат име а логото на Фиат и компания,това което го има на повечето части на италянските коли.
Comment
-
Колеги ето един СД мп3 емулатор за алфа ако на някой би му влязло в употреба ! На един познат е !
http://prodavalnik.com/mr3-boks-za-o...unkt-i31833291
Alfa Romeo 156 -facelift-1.9jtd CF3-115-2004; Renault Megane CC -1.6-16V -2006; Toyota Avensis SW2,2 D-Cat-2010; Renault Scenic RX4 2.0-16V-2002; Renault 19-1.8 Rt-1993; BMW-335Xi-M-Packet-2007
Comment
-
Колеги, много има писано по въпроса, но не можах да намеря ясен отговор и затова питам:
1 - С какви говорители на задната кора излиза 166-ца фабрично?
2 - В документацията (Е-learn) ги дават обърнати с мембраните нагоре и с по една пищялка. Същевременно знам, че са без пищялки и обърнати надолу. Кое от двете е вярно?
3 - Какво точно включва фабрично монтирана система Bose при 166?
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Ето в тази тема има снимки на колоните, доколкото знам трябва да са обърнати нагоре с магнитите:
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=79020
Освен тези колони и усилвателя, фабричното босе трябва да е с различни колони във вратите, какви точно обаче не знам.Alfa Romeo 166 2.4JTD 136hp - 2000
Comment
-
Ватовете и омовете си ги спазил нали?
Стига да не си с допълнителен усилвател.sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
-
Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщениеВатовете и омовете си ги спазил нали?
Стига да не си с допълнителен усилвател.
и новите са по силни
Comment
Comment